beats by dre cheap

nAjBoLjI tIm SvIjEtA

[IMG]http://i4.tinypic.com/6xl0rnq.jpg[/IMG]

Danas je u 12:30 (po nasem vremenu) igrano finale Svijetskog klupskog prvenstva. Utakmicu ste mogli gledati na OBN-u. Razlog zasto pisem ovo sada je zato sto sam napokon dosla sebi nakon utakmice. Po mojoj procjeni prvim poluvremenom su vladali Juniorsi. Cjelo vrijeme su upravljali tempom igre, medutim prvi go nisu postigli oni nego Inzaghi, minutu poslije izjednacio je Palacio.

Rezultat je ostao isti do drugog poluvremena. U drugom poluvremenu utakmicom upravljaju Milanezi. U nekoj minuti Nesta iz voleja pogada mrezu  golmana Boce. Na 3:1 povisio je Kaka', po meni super golom.  Poslije Inzaghi rezultat dovodi do savrsenstva, znaci 4:1 za Milan. Nakon nekoliko pokusaja Boce da smanji poraz, Dida ne uspjeva da odbrani Ambrosinijev udarac.

I na kraju dodjela nagrada. Najbolji igrac prvenstva bio je naravno Kaka', drugo mjesto pripalo je Seedorfu, a trece kapitenu Boce ( ne znam kako se zove). Toyotinu nagradu, tj. ogromni kljuc dobija niko drugi do Kaka'. I na samom kraju Igraci dobili medalje i Maldini podigao pehar. U pozadini vatromet i slavlje navijaca.

Utakmica je bila predobra. Na mogu vam opisati taj osjecaj. Ako ste gledali znate.

[IMG]http://i9.tinypic.com/85vel9j.jpg[/IMG]

[IMG]http://i17.tinypic.com/8fbpouv.jpg[/IMG]

[IMG]http://i7.tinypic.com/6phiges.jpg[/IMG]

[IMG]http://i5.tinypic.com/6yxud4z.jpg[/IMG]

SAN SIRO
http://rossonerka.blogger.ba
16/12/2007 20:37