beats by dre cheap

mA nAjJaCi SmO

[IMG]http://i16.tinypic.com/85azhwj.jpg[/IMG]
Milan je u Yokohami minimalnom pobjedom protiv Urawa Redsa izborio plasman u finale Svjetskog prvenstva klubova, a zanimljivu utakmicu riješio je Seedorf dvadesetak minuta prije kraja...
U 13. minuti Pirlo je odlično izveo slobodan udarac s 25 metara, ali vratar Tsuzuki uspio je odbiti u korner, nakon kojeg je prvak Europe imao novu priliku. Pirlo je sjajno ubacio iz kuta, a udarac Ambrosinija glavom odlazi nekoliko centimetara iznad gola. Nastavila se dominacija Milana i u 22. minuti Kaka je pronašao Seedorfa, koji je bio u velikoj prilici, ali pucao je jako loše i japanski vratar nije imao problema.
U 26. minuti domaći su odigrali lijepu kontru, ali obrana Milana blokirala je udarac Some. Nagai i Soma su lijepo kombinirali u 40. minuti, no Dida nije imao problema nakon voleja Suzukija. U 49. minuti pokušao je Oddo iz daljine, ali otišlo je pokraj gola. Dvije minute kasnije Kaka je opet uposlio Seedorfa, ali iskazao se vratar Tsuzuki sjajnom obranom. Domaći su mogli povesti u 55. minuti, kad je Didi ispala lopta nakon udarca Abe, no Kalazde je otklonio opasnost.
Milan je uzvratio odmah u sljedećem napadu. Pirlo prekrasnom loptom pronalazi Seedorfa, ali on još jednom puca kraj gola. Europski prvaci su pojačali pritisak i u 60. minuti Gilardino iz blizine puca preko gola. U 65. minuti bilo je opasno na drugoj strani. Nagai je pronašao Washingtona, ali Kalazde je u posljednji trenutak blokirao njegov odličan udarac.
Novi napad donio je još jednu priliku za domaćine, Nene je nakon kornera ostao sam, no pucao je loše. Japanci svoje prilike nisu iskoristili i Milan je to kaznio. Kaka u 68. minuti pronalazi Seedorfa na lijevoj strani, a on je preciznim niskim udarcem pogodio suprotni kut domaće mreže. Urawa je posljednju priliku imala u 77. minuti, kad je Dida obranio udarac Tamade. Kaka je šest minuta prije kraja uputio još jednu sjajnu loptu, a Pirlo to nije uspio iskoristiti i pucao je preko gola.
Dario Šimić bio je na klupi cijelu utakmicu. Finalna utakmica između Boca Juniorsa i Milana igra se u nedjelju.

SAN SIRO
http://rossonerka.blogger.ba
13/12/2007 21:47