beats by dre cheap

............................

Oko 9 ujutro skupina Lazievih Ultrasa napala je manju skupinu Juventusovih navijača na stajalištu Badia al Pino na autocesti kod Arezza.

Bianconerima je u pomoć pristigla policijska ophodnja a u pucnjavi je zalutali metak pogodio 26-godišnjeg Gabriela Sandrija, poznatog rimskog DJ-a kojeg osobno poznaje najveći broj igrača i osoblja Lazia.

Slike sa praznog San Sira su prikazale neke od igača Lazia kako suznih očiju odlaze. Zbog ovoga nemilog događaja susret između Intera i Lazia je odgođen, a ostali susreti 12. kola Serie A u znak žalosti početi će sa kašnjenjem od deset minuta.

Navijači na ostalim stadionima su u znak sućuti skinuli transparente s tribina, a odnosi s policijom su vrlo zategnuti zbog čega je u Bergamu došlo do prekida susreta Atalanta – AC Milan kada su domaći navijači krenuli provaliti velika vrata i ući na travnjak.

Uzaludan je bio razgovor kapetana Atalante Cristiana Donija sa vođom Ultrasa koji su tražili od igrača da se povuku s travnjaka. Na drugoj strani sa navijačima Milana sličan razgovor je vodio kapetan Paolo Maldini.

Zanimljiva reakcija navijača Atalante koji su tradicionalno (uz Romine) poznati kao najveći neprijatelji Laziala.

 

SAN SIRO
http://rossonerka.blogger.ba
11/11/2007 19:19